Lounge meubilair

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 27

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 27

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Lounge meubilair

Op zoek naar lounge meubilair, bijvoorbeeld voor in uw wachtruimte of kantine? Bij Oudholland bent u aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van kantoormeubelen en wij hebben ook divers lounge meubilair in ons assortiment.

Opties van lounge meubilair

Lounge meubilair is op vele manieren inzetbaar op kantoor. Zo is het meubilair uitstekend inzetbaar in bijvoorbeeld de wachtruimte. Klanten kunnen op een ontspannen en comfortabele manier wachten. Ook voor bijvoorbeeld een tandartsenpraktijk of andere locatie waar vaak gebruik wordt gemaakt van wachtruimtes is het lounge meubilair van Oudholland geschikt.

Ongestoord werken met softseating

Niet alleen in een wachtkamer kan lounge meubilair van pas komen. In ons assortiment hebben wij ook diverse lounge meubelen waarop werknemers afgezonderd kunnen werken of telefoneren. Door de geluidsdempende werking van deze stoffen meubelen, weerkaatst het geluid niet. Dit zorgt ervoor dat een medewerker rustig een telefoongesprek kan voeren zonder dat anderen daar last van hebben. Daarbij zijn de wat grotere loungebanken ook geschikt voor overleggen. Een overleg in een andere omgeving kan een positieve invloed hebben op de manier waarop het overleg verloopt. Door de zachte stof en de vormgeving van het meubilair galmt het geluid niet in een open ruimte. Ook hebben de medewerkers tijdens het werken of overleg geen last van geluiden van buitenaf.

Ons assortiment

Oudholland heeft diverse opties op het gebied van lounge meubilair. In ons assortiment vindt u onder andere tafels, stoelen en banken. Verder hebben wij ook accessoires zoals een poef. Binnen de stoelen hebben wij en banken bieden wij verschillende opties aan. U kunt kiezen voor bijvoorbeeld een leren stoel of juist een stoel met softseating, waardoor u rustig kunt telefoneren. U kunt altijd contact met ons opnemen voor al onze mogelijkheden.

Lounge meubilair bij Oudholland

Bij Oudholland bent u aan het juiste adres als het gaat om lounge meubilair voor diverse kantoor- en praktijkinrichtingen. Wij leveren uw meubilair niet alleen, wij zetten ook alles voor u neer en zorgen dat uw ruimte netjes ingericht wordt. Indien gewenst maken wij ook een ontwerp voor uw ruimte, waarbij wij rekening houden met diverse aspecten. Via onze website bestelt u direct onze lounge meubelen. Wilt u liever meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Bij Oudholland helpen we u graag verder!