Industriestoelen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 43

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 43

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Industriestoelen

Bent u op zoek naar industriestoelen? Bij Oudholland bent u aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment aan kantoormeubelen, waaronder werkplaatsmeubilair- en stoelen.

 

Ergonomie

Het is belangrijk dat medewerkers prettig kunnen werken of dat nou achter een bureau of in een werkplaats is. Een verkeerde houding of te weinig ondersteuning kan zorgen voor diverse klachten. Dit is voor u en voor uw medewerker erg vervelend. Onze industriestoelen bieden de medewerkers ondersteuning tijdens het werk. De stoelen hebben diverse instelmogelijkheden. Hierdoor kan de stoel precies afgesteld worden op de behoeften van de medewerker. Dat zorgt ervoor dat onze industriestoelen voor iedere medewerker geschikt zijn.

 

Praktisch design

In het design van de stoelen is het doel meegenomen. De industriestoelen moeten tegen een stootje kunnen en moeten onder diverse omstandigheden gebruikt kunnen worden. De stoelen in het assortiment van Oudholland voldoen aan deze eisen. Industriestoelen Wij hebben diverse industriestoelen in ons assortiment. Onze werkstoelen zijn van verschillende merken. De stoelen zijn ideaal in een werkplaats. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stoelen tegen een stootje kunnen. Voor de medewerkers die voldoende bewegingsvrijheid nodig hebben, hebben wij werkstoelen zonder armleuningen. De stoelen zijn in hoogte verstelbaar, kunnen tegen een stootje en geven de medewerker voldoende ondersteuning.

 

Stahulpen

Onze stoelen bieden verschillende oplossingen. Is er weinig beenruimte beschikbaar? Dan is een industriële stahulp een goede optie. De stahulpen zijn in hoogte verstelbaar, zodat deze voor alle medewerkers geschikt zijn.

 

Krukken

Krukken zijn simpele stoelen en daarom gemakkelijk te gebruiken in bijna elke werkplaats. Denk bijvoorbeeld aan een werklokaal op een middelbare school. Krukken zijn gemakkelijk op te bergen en multifunctioneel inzetbaar. Wij hebben standaardkrukken, maar ook een ergonomische kruk. Deze is in hoogte verstelbaar, heeft een zachte zitting en een antislip-voet. De ergonomie maakt dat medewerkers zonder problemen voor een langere tijd comfortabel kunnen zitten.

 

Advies

Heeft u vragen? Oudholland helpt u graag verder. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Elburg. Wij zijn gevestigd aan De Rietkraag 5. Wij helpen u graag om uw werkplaats of bedrijfsruimte zo efficiënt mogelijk in te richten. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van industriestoelen in uw ruimte. Ook het installeren en monteren van de meubelen nemen wij graag van u over.