Design vergaderstoelen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Design vergaderstoelen

Oudholland is de specialist op het gebied van kantoormeubilair. In ons assortiment hebben we daarom ook een uitgebreid aanbod aan stoelen. Denk hierbij niet alleen aan bureaustoelen, conferentiestoelen en kantinestoelen, maar ook aan vergaderstoelen. Wij bieden de hoogste kwaliteit en hebben daarom ook een aantal design vergaderstoelen in ons assortiment.

Modellen

Wij hebben diverse modellen als het gaat om design vergaderstoelen. Door deze diversiteit zit er altijd een vergaderstoel naar wens bij. Zo hebben wij design vergaderstoelen met armleuningen en wieltjes, waardoor iedereen op een comfortabele manier de vergadering mee kan maken. Een comfortabele houding zorgt voor gemak, waardoor de vergadering in een prettige omgeving plaatsvindt.
Naast deze modellen met wieltjes, hebben wij ook wat eenvoudigere vergaderstoelen. Uiteraard zijn deze stoelen ook zeer prettig en geschikt om in te vergaderen. Naast de vergaderstoelen die wij aanbieden, hebben wij ook een enkele barkruk-vergaderstoel in ons assortiment. Nu denkt u bij een barkruk natuurlijk niet direct aan vergaderen op een comfortabele manier, maar door de vormgeving van de kruk is deze geschikt voor vergaderingen. Bij een vergadering waarbij mensen gemakkelijk op moeten staan, is deze vergaderkruk een goede optie.

Merken en kleuren

Onze stoelen zijn van bekende merken zoals Kanvas, Cove en Vega. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit en comfort, wat ook bij Oudholland voorop staat. Naast de kwaliteit en comfort hebben de stoelen een luxueuze uitstraling. De meeste van de stoelen zijn daarnaast ook in diverse kleuren te verkrijgen, zodat u de stoel aan kan laten sluiten op uw bedrijfskleuren.

Design vergaderstoelen bij Oudholland

Op zoek naar een vergaderstoel die in het oog springt? Kies voor een design vergaderstoel van Oudholland! In ons assortiment hebben wij diverse design vergaderstoelen. Deze zijn direct te bestellen via onze website. Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u contact opnemen met ons. Wij helpen u graag verder.
Wanneer u de stoelen bij Oudholland aanschaft, dan zorgen wij ervoor dat alles op de juiste plek komt. Wij leveren en monteren uw stoelen graag voor u. Wilt u graag hulp of inspiratie voor de inrichting van uw vergaderruimte met design vergaderstoelen? Daar kunnen wij ook bij helpen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.