Design bureaustoelen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Design bureaustoelen

Eén van de belangrijkste, of misschien wel het belangrijkste, meubel in uw kantoorruimte is de bureaustoel. U zit hier dagelijks op en maakt er dus veelvuldig gebruik van. Daarom wilt u natuurlijk dat deze stoel prettig zit, maar een design geeft de bureaustoel daarbij een professionele uitstraling. Oudholland begrijpt dat u op zoek bent naar een bureaustoel die zowel prettig zit als een passende uitstraling heeft. Daarom hebben wij in ons assortiment een ruim aanbod design bureaustoelen.


Ergonomisch werken

U zit dagelijks op uw design bureaustoel en daarom is het van belang dat u ergonomisch werkt. Dit houdt in dat uw lichaam een optimale werkhouding aanneemt. Dat zorgt ervoor dat eventuele klachten door het zittend werken minimaal zijn, over het algemeen heeft u met een goede stoel zelfs geen klachten. Onze design bureaustoelen hebben diverse instelmogelijkheden, zodat u de optimale werkhouding aan kunt nemen.Bij de levering en het monteren van de stoel adviseren wij u graag over hoe u de stoel het beste in kunt stellen.


Hoge kwaliteit

Al onze stoelen zijn van hoge kwaliteit. Dat vindt u niet alleen terug in de instelmogelijkheden van deze stoelen, maar ook in het design, het materiaal en de opties. Zo kunt u bij diverse van onze design bureaustoelen zelf de kleur van de stoffering kiezen. U kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor een stoel in de kleur van uw bedrijf.

Niet alleen de kleur van de stoffering kunt u zelf kiezen, bij een aantal van onze stoelen kiest u ook de kleur van het frame en de armleggers. Ook kunt u kiezen tussen verschillende wielen, zodat u gemakkelijk kan bewegen met uw stoel. Uiteraard zijn alle opties, zoals kleur en materiaal, van dezelfde hoge kwaliteit, zodat u een design bureaustoel heeft die jaren meegaat.


Design bureaustoel bij Oudholland

Bent u op zoek naar een design bureaustoel? Bij Oudholland zit u goed, wij hebben een ruim aanbod en helpen u graag verder. U kunt onze bureaustoelen direct bestellen via onze website, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom. Daar kunt u onze design bureaustoelen testen, zodat u zeker weet dat u de juiste stoel koopt. Ook zorgen wij ervoor dat de stoel op uw zithouding wordt afgesteld. Onze showroom is gevestigd aan De Rietkraag 5 in Elburg.