Conferentiestoelen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 39

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 van 39

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Ruime keuze

Bent u op zoek naar conferentiestoelen voor uw bedrijf? Dan bent u bij Oudholland aan het juiste adres. Wij bieden een ruim en divers aanbod aan conferentiestoelen. Deze stoelen zijn geschikt voor de meeste mensen. De stoelen worden vaak gebruikt voor bijvoorbeeld conferenties, congressen en evenementen. Ook zijn de stoelen erg geschikt voor bijvoorbeeld een wachtruimte. De stoelen zijn gemakkelijk in gebruik en bieden tevens voldoende comfort.


Stapelbare conferentiestoelen

Wanneer u geen ruimte heeft om de conferentiestoelen na gebruik op dezelfde plek te laten staan, is dit geen probleem. Bij Oudholland kunt u stapelbare conferentiestoelen kopen. De naam zegt het al: de stoelen zijn stapelbaar. Doordat deze stoelen stapelbaar zijn, zijn ze gemakkelijk op te bergen. U maakt stapels van de stoelen en kunt deze vervolgens verplaatsen. De conferentiestoelen zijn namelijk erg licht. De stoelen nemen, eenmaal opgestapeld, weinig ruimte in en staan u niet in de weg. Oudholland heeft een divers aanbod aan stapelbare stoelen. Wij hebben onder andere stoelen van de merken Cove, Akami, Kanvas en Bakhita.


Verrijdbare conferentiestoelen

Oudholland heeft in ook verrijdbare stoelen in het assortiment. Deze stoelen zijn makkelijk te verplaatsen, ze zijn immers voorzien van wielen. De stoelen geven een luxe en verfijnde uitstraling.


Unieke zitplekken

Op zoek naar een unieke conferentiestoel? Ook dan bent u bij Oudholland op de juiste plek. Wij bieden stoelen met bijvoorbeeld een uniek, maar elegant frame, waardoor uw ruimte een verfijnde uitstraling krijgt. Ook barkrukken zijn te vinden in ons assortiment. Misschien niet het eerste waar u aan denkt bij een conferentiestoel, maar ook deze stoelen zijn makkelijk in het gebruik. De barkrukken zorgen voor een unieke uitstraling in uw ruimte. Verder bieden wij conferentiestoelen voor buiten aan. Deze stoelen zijn uitermate geschikt om op bijvoorbeeld een terras te plaatsen.


Comfort en gemak

Conferentiestoelen zijn gericht op het gemak van gebruik, maar ook het opruimen van de stoelen gaat gemakkelijk. Naast gemak is comfort ook echter zeer belangrijk, ook wanneer het om dit soort stoelen gaat. U wilt immers dat uw gasten comfortabel zitten tijdens bijvoorbeeld een congres. De conferentiestoelen van Oudholland zijn gemakkelijk in gebruik, maar ook comfortabel. Bij de meeste stoelen kunt u zelf kiezen voor extra comfort door bijvoorbeeld armleuningen of een zitkussen toe te voegen aan de stoel. Naast deze extra’s zorgt ook de vormgeving van de stoel zelf ervoor dat deze comfortabel zijn.


De perfecte conferentiestoel voor u

U kunt de stoelen aanpassen naar uw wens. U kiest bij het grootste deel van onze conferentiestoelen zelf de kleuren voor het frame en de zitting. Verder heeft u de keuze of u een zitkussen toe wil voegen aan uw stoelen. Kiest u voor een verrijdbare stoel? Dan kunt u vaak ook zelf de wielen van uw voorkeur kiezen.


Conferentiestoelen bekijken?

U kunt onze conferentiestoelen direct bestellen via onze webshop. Ziet u ze liever eerst in het echt? Kom dan eens langs in onze showroom. Wij zijn gevestigd aan De Rietkraag 5 in Elburg. Hier vindt u onze showroom met daarin onder andere onze conferentiestoelen.