Werkbanken

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Werkbanken

Op zoek naar een werkbank? Bij Oudholland bent u aan het juiste adres. Wij zijn de specialist op het gebied van kantoor- en werkplaatsmeubilair. Binnen de werkplaats is de werkbank één van de belangrijkste onderdelen, daarom hebben wij diverse van deze werktafels in ons assortiment.

Flex werkbanken

Wij hebben onder andere werkbanken van het merk Flex. Dit merk staat bekend om de hoge kwaliteit. Het grote voordeel van deze werktafels is dat ze in hoogte verstelbaar zijn. De Flex is in hoogte verstelbaar tussen de 54 en 99 centimeter. Op deze manier kunt u in de juiste werkhouding werken, wat klachten voorkomt. Deze Flex is verkrijgbaar in verschillende maten. Zo is de bladmaat te verkrijgen in de maat 150x70 centimeter, maar ook in 200x70 centimeter. Daarnaast zijn ladeblokken los aan te schaffen bij deze werkbank. Dit kan in een ladeblok met 1 lade, maar ook ladeblokken met 2 lades zijn beschikbaar.

Werkbank type WB1

Oudholland verkoopt ook de werktafel type WB1. Dit is een werkbank met een onderblad, hier kunt u bijvoorbeeld overig materiaal op leggen. Het werkblad kan een belasting van 300 kilogram verdragen. Daarnaast is de werktafel snel in elkaar te zetten zonder bouten en moeren. Ideaal wanneer de werktafel verplaatst moet worden.

Werkplaatsmeubilair

Oudholland voorziet volledig in de werkplaats. Niet alleen werkbanken, maar ook alles op het gebied van opbergen en toebehoren en intern transport vindt u in ons assortiment. Het juiste werkplaatsmeubilair is erg belangrijk en daarom bieden wij u een ruim assortiment. In een werkplaats met goed meubilair gaat werken immers een stuk gemakkelijker. Heeft u advies nodig over de inrichting van uw werkplaats? Dan kan dat ook bij Oudholland. Wij adviseren bijvoorbeeld over welke werkbanken en andere meubelen het best bij uw bedrijf passen en waar deze het best neergezet kunnen worden.

Werkbanken bij Oudholland

Bij Oudholland ben je op het juiste adres voor een werkbank. U kunt deze direct bestellen via onze webshop. Heeft u liever meer informatie, over bijvoorbeeld alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder en geven u graag een advies op maat.