Werkplaatsmeubilair

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Werkplaatsmeubilair

In de werkplaats van een bedrijf gebeurt veel, diverse processen vinden vaak naast elkaar plaats. Het is daarom belangrijk dat u niet alleen het juiste gereedschap hebt, maar ook het juiste werkplaatsmeubilair aanschaft. Bent u op zoek naar werkplaatsmeubilair voor uw bedrijf? Bij Oudholland vindt u het juiste meubilair voor elke werkplaats.

 

Hoge kwaliteit en comfort

Wanneer u uw werkplaats in gaat richten, dan doet u dat met het oog op de toekomst. Het werkplaatsmeubilair van Oudholland is van hoge kwaliteit. Wanneer u meubels aanschaft passend bij de bedrijfsprocessen, heeft u er jarenlang plezier van. Onze meubelen zijn niet alleen van hoge kwaliteit, ze bieden ook comfort aan uw medewerkers. Oudholland heeft een aantal industriële stoelen en stahulpen, die perfect zijn voor in een werkplaats. De medewerkers hebben een ondersteunde houding en werken een stuk comfortabeler.

 

Overzicht

Ons werkplaatsmeubilair is gericht op overzicht. Overzicht in een werkplaats bespaart veel tijd. De processen verlopen een stuk efficiënter, dit is fijner voor zowel werkgever als voor de medewerkers. Denk bij meubilair gericht op overzicht aan bijvoorbeeld een vakkenkast. In elk vak liggen andere materialen, elk materiaal in het eigen vak. Op deze manier weet elke medewerker direct waar iets te vinden is.

 

Advies op maat

Uzelf kent u bedrijf het best. U weet wat er gebeurt en welke meubelen u nodig heeft voor uw werkplaats. Het kan echter lastig zijn om een goede inrichting te bepalen. Wij kijken hierin graag met u mee. Wij brengen samen met u de bedrijfsprocessen in kaart. Daarna gaan wij aan de slag. We kijken naar de mogelijkheden in uw ruimte en wij houden hierbij uw wensen aan. Op deze manier creëren we een werkplaatsinrichting die bij uw bedrijf past. Wij kijken ook naar welke meubelen het meest geschikt zijn. Heeft u zware materialen die opgeborgen moeten worden? Dan is een zwaarlastkast een verstandige keuze.

 

Werkplaatsmeubilair van Oudholland

U kunt het werkplaatsmeubilair van Oudholland direct bestellen via onze webshop. U kunt ook terecht bij onze showroom in Elburg als u de meubelen liever eerst in het echt ziet. Als u het meubilair bij Oudholland koopt, leveren wij het gratis bij u af. Uiteraard zorgen wij ook voor de montage indien gewenst.