9 artikel(en)

De zomer komt er weer aan! Dat betekent dat ook de tuin of het terras van je bedrijf weer gereed moet zijn, zodat medewerkers lekker in de zon kunnen ontspannen. Een aantrekkelijke buitenruimte zorgt ervoor dat medewerkers in de zomer niet in de kantine, maar lekker in de buitenlucht kunnen ontspannen tijdens de pauze.

Volledige ontzorging, ook buiten

Het uitzoeken, in elkaar zetten en inrichten van de buitenruimte kan veel werk met zich mee brengen. Als bedrijf, heb je niet altijd de ruimte om hier veel tijd aan te besteden. Oudholland neemt daarom het werk volledig uit handen. Van ontwerp tot montage: je hoeft nergens meer aan te denken!

Bij het ontwerp letten wij op verschillende belangrijke dingen, denk aan de ligging van de ruimte, de bedrijfsuitstraling en het materiaal. Wanneer de buitenruimte in de zon ligt, moet er gekeken worden naar de beschuttingsmogelijkheden. Verder moet ook de uitstraling van de buitenruimte passen bij de rest van het bedrijf. Ook de meubels moeten aansluiten bij de mogelijkheden.

Naast onze hulp bij het ontwerpen, zorgen wij er ook voor dat het meubilair geleverd en gemonteerd wordt. Na de montage nemen wij al het verpakkingsmateriaal weer mee, zodat je daar geen omkijken naar hebt.

Oudholland vindt duurzaamheid belangrijk en daarom werken wij met duurzaam materiaal. Op het buitenmeubilair, zoals tafels, banken en stoelen, geven wij daarom vijf jaar garantie. 

Buitenmeubilair

Wij hebben alle producten om de buitenruimte tot een succes te maken in huis. Met de picknicktafels, terrasstoelen, banken en tafels krijg je een geheel verzorgde buitenruimte. Ook zijn onze meubels gemakkelijk en snel te verplaatsen en op te bergen. Denk bijvoorbeeld aan de Air XL, een vrolijke en comfortabele stoel, maar ook stapelbaar en daardoor efficiënt op te bergen.

Tips bij het uitzoeken van terrasmeubilair

Wanneer je terrasmeubilair uit gaat zoeken, wil je uiteraard dat het past bij de ruimte. Het is verstandig om naast dit nog een aantal andere punten mee te nemen in je overwegingen. Daarom geven wij je vijf tips.

1. Makkelijk verplaatsbaar

Sommige meubels zien er erg mooi uit, maar zijn ook heel zwaar. Wanneer je buitenmeubilair voor je eigen tuin koopt, is dit vaak niet zo’n probleem. Bij je bedrijf kan het echter zijn dat je de buitenruimte voor andere dingen nodig hebt. Op zo’n moment is het niet handig als je meubels zo zwaar zijn dat ze bijna niet te verplaatsen zijn.

Zorg dus voor lichte meubels, die je gemakkelijk op een andere plek kan zetten als dat nodig is.

2. Efficiënt opbergen

Onze tweede tip, sluit aan op de eerste. Door te kiezen voor stapelbare en/of inklapbare stoelen en tafels, kun je een stuk efficiënter opbergen. Dit is niet alleen handig wanneer je de ruimte nodig hebt voor andere activiteiten, maar ook in de winter.

Tijdens de wintermaanden zal deze ruimte niet zoveel gebruikt worden. Wanneer je de meubels opstapelt of inklapt, kan je ze makkelijk opbergen en nemen ze niet zoveel ruimte in beslag.

3. Wie gaan er zitten?

Houd rekening met de behoeften van degenen die uiteindelijk gebruik gaan maken van het meubilair. Denk er bijvoorbeeld over na of je gaat voor stoelen met of zonder armleuningen. Bij stoelen zonder armleuning is het makkelijker om meer stoelen aan een tafel kwijt te kunnen. Handig, als je bedenkt dat er vaak even een stoel extra wordt gepakt. 

Gaan wat oudere mensen gebruik maken van het meubilair? Dan is het slimmer om te kiezen voor stoelen met armleuningen. Dit zorgt ervoor dat het makkelijker is om op te staan uit een stoel. Je kunt natuurlijk ook altijd kiezen voor een combinatie van stoelen met en zonder armleuningen.

4. Onderhoudsvriendelijk

Zeker wanneer het meubilair dag en nacht buiten staat (wat bij bedrijven vaak het geval is), is het verstandig om te kiezen voor onderhoudsvriendelijke meubels. Kies meubelen die je met een doekje gemakkelijk weer schoon krijgt. Dit bespaart je een hoop werk in het onderhoud. Het is ook slim om te kiezen voor een duurzame inrichting, een inrichting die lang mee gaat.  

5. Loop alles jaarlijks na

Ook wanneer je hebt gekozen voor onderhoudsvriendelijk meubilair, is het verstandig om jaarlijks het meubilair na te lopen. Wanneer je dit doet, ben je er altijd op tijd bij als er bijvoorbeeld een dopje loszit. Zie je dit niet en blijf je het hele jaar gebruik maken van de tafel of stoel, dan zal de slijtage veel sneller oplopen.

betere-kantoorakoestiek

Misschien herken je het wel, links van je zit een collega te bellen en aan de rechterkant vindt een overleg plaats. Met een goede akoestiek voorkom je dit soort frustraties. 

Lees verder..

zit sta werkplek

De werkplaats is het hart van veel organisaties.

Lees verder..

zit sta werkplek

Ruim 28 jaar geleden was het in Esbjerg in Denemarken al heel normaal. Ik was daar op bezoek bij een leverancier en zag ze direct staan: de zit-sta werkplekken

Lees verder..

Ook Oudholland draagt graag een steentje bij aan een gezondere werkplek. Hoe we dat doen, hebben we al laten zien op de beurs MedischOndernemen Live.

Lees verder..

staand werken

Ook mensen die regelmatig sporten en helemaal fit zijn, lopen het risico diabetes te krijgen als ze te veel zitten. Dat blijkt uit een groot onderzoek van de Universiteit Maastricht. Het is dus verstandig om meer te gaan staan tijdens ons kantoorwerk! 

Lees verder..

AVG: Voorkom een datalek!

10-07-2018 11:36

Lockers

Een datatlek. Daar denkt u misschien niet snel mee te maken te hebben, maar...

Wist u dat bij de AVG diefstal van een mobiele telefoon of laptop ook valt onder een datalek?

Berg daarom laptops en telefoons veilig op in een locker.

Lees verder..

Vernieuwde website

06-07-2018 13:32

vervallen

Hoera ! Onze nieuwe website is live!

U bevindt zich nu op onze vernieuwde website.

Lees verder..

Pinnen? Ja Graag

02-07-2018 10:46

Heeft u in onze showroom gevonden wat u zocht? U kunt het nu ook afrekenen met uw pinpas, dat is wel zo gemakkelijk. Uiteraard kunnen wij u natuurlijk een factuur meegeven of toesturen.

Lees verder..

9 artikel(en)

Neem een virtuele tour door onze showroom

Routebeschrijving naar onze showroom in Elburg