Lockers

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Lockers en mini-lockers

Op zoek naar een locker of mini-locker? Bij Oudholland bent u aan het juiste adres. U wilt uw waardevolle spullen veilig opbergen. Wij van Oudholland begrijpen dat en daarom hebben wij een uitgebreid assortiment aan lockers en mini-lockers.

 

Laptop en smartphones opbergen

Deze kluizen zijn speciaal geschikt voor laptops of smartphones. De indeling is zo gemaakt dat een laptop of smartphone veilig opgeborgen kan worden, zonder dat dit al te veel ruimte in beslag neemt. Verder zijn de laptoplockers ook verkrijgbaar met stroomvoorziening. Op deze manier kunt u uw laptop veilig opbergen en tegelijk opladen. De mini-lockers hebben geen stroomvoorziening. Wel bieden deze kluisjes ruimte voor andere kleine artikelen naast de telefoon. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een portemonnee, horloge en dergelijke.

 

Flex

Onze kluizen zijn van het merk Flex. Dit merk biedt u hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. U kunt uw spullen zorgeloos opbergen, zonder dat u hiervoor een grote investering hebt moeten doen. Verder is het systeem uitbreidbaar. Heeft u toch onvoldoende opslagruimte? Dan kunt u zelf gemakkelijk extra kluisjes toevoegen. De kluizen zijn namelijk standaard voorzien van koppelgaten, u kunt uw opslagruimte uitbreiden zover u wilt.

 

Materiaal

De lockers en mini-lockers zijn gemaakt van sterk materiaal. De stalen constructie is volledig gelast en is dus niet gemakkelijk open te breken of kapot te maken. Verder zijn de kasten afgewerkt met een krasvaste poedercoating. Ook zijn de deuren voorzien van stootdoppen. Dit zorgt voor een gedempte sluiting.

Het belangrijkste is natuurlijk dat u uw waardevolle spullen veilig achter kan laten. De lockers zijn daarom standaard voorzien van cilindersloten. U krijgt hierbij 2 sleutels. Wanneer u liever een valvergrendeling hebt, is dit ook mogelijk bij Oudholland.

 

Laptopkarren

Naast verschillende lockers hebben wij ook een aantal laptopkarren in ons assortiment. Dit is ideaal wanneer u de laptops veilig op wil slaan, maar de kar wel gemakkelijk in een andere ruimte neergezet moet kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een laptopkar op een school.

 

Advies nodig?

Wilt u meer weten over welke kluizen of mini-lockers het beste passen bij uw bedrijf en uw situatie? Oudholland helpt u graag verder. Wij kijken samen met u naar alle aspecten en adviseren u. Als u liever eerst onze artikelen in het echt ziet, dan bent u van harte welkom in onze showroom. Deze kunt u vinden in Elburg, aan De Rietkraag 5.